Procedura de returnare

Va garantam returul produselor in termen de 14 zile calendaristice de la livrare in cazul in care nu sunteti multumiti pentru ca ati constatat defecte de fabricatie sau produsul nu corespunde cu descrierea de pe site iar noi va vom returna integral pretul produsului returnat.

Nu primim colete cu ramburs!

Va rugam sa retineti ca, in acest caz, cheltuielile de returnare (tur-retur) vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face prin transfer bancar in cel mult 30 de zile calendaristice de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a refuza primirea produsului.

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile.

Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre Bijuterii Frumoase.

Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de expeditor.

La returnarea partiala a comenzii la care s-a aplicat reducere, clientul pierde reducerea pentru intreaga comanda. Clientului i se vor restitui banii pentru pretul produselor returnate minus valoarea reducerii aplicata pentru intreaga comanda.

Aceasta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/200, Cap. I, art. 4, lit.b.

Produsele trebuie returnate in ambalajul original si in starea in care le-ati primit doar dupa completarea formularului de returnare produse la urmatoarea adresa:

 STARCOSAN SRL, Str. Hispania, Nr. 22-24, Et. 4, Ap. 17, Sect. 2, Bucuresti. 

Pentru mai multe informatii legate de returnarea produselor va rugam sa ne contactati la nr. de tel: 0747509015 sau email: contact@bijuteriifrumoase.ro

 

Formular returnare produse


Nume


Email


Telefon*


Nr. factura*


Produsul*


Cantitate*


Data livrarii produsului*


Motiv retur *

 * Toate campurile sunt obligatorii.


  
  
  
  
  
   
  
 
 TRANSPORT GRATUIT