Certificat de garantie

Noi, SC STARCOSAN SRL cu sediul în Bucuresti, Str. Hispania, Nr. 22 - 24, certificat de înregistrare J40/819/31.01.2017, CUI 36965690, autorizație ANPC nr. 10270/09.02.2018 asigurăm, garantăm și declarăm pe propria răspundere, conform prevederilor art. 5 din Hotărârea Guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor și serviciilor care pot pune în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și protecției mediului, ca produsele: bijuterii din argint, bijuteriile cu perle de apa dulce comercializate de societatea noastră la care se referă această declarație nu pun în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului și sunt în conformitate cu normele UE. Vânzătorul este răspunzător față de consumator pentru orice lipsă a conformității existentă la momentul când au fost livrate produsele. Durata medie de utilizare a oricărui produs este de un an. Răspunderea vânzătorului este angajată dacă lipsa de conformitate apare în termen de 1 an, calculat de la livrarea produsului.

Garantăm că bijuteriile au o puritate de 925%o și au aplicată marca de certificare a ANPC sau marca de garanție a furnizorilor cu care lucrăm.
Termenul de garanție, pentru produsele vândute este de 30 de zile de la data cumpărării.
Produsele reclamate în termenul de garanție, care prezintă defecte de fabricație vor fi înlocuite în termen de 15 zile de la sesizare. Pentru înlocuire, cumpărătorul trebuie să prezinte factura (bon fiscal) si certificatul de garantie care însoțește produsul.
Garanția Starcosan nu include modificările solicitate de clienți pentru bijuteria achiziționată : măriri, micșorări (inele), prelungiri, scurtări (brățări,lanțuri), schimbat tortițe (cercei), schimbat închizători, orice alte modificări față de bijuteria inițială. Acestea constituie servicii suplimentare și se taxează în consecință. În schimb, garanția STARCOSAN acoperă calitatea modificărilor efectuate, în termenul legal de 30 de zile.
Nu se pot returna produsele daca acestea nu prezintă defecte de fabricație, ci defecte datorate unei proaste utilizări (pietre sparte sau pierdute, bijuterii rupte, bijuterii oxidate (înnegrite).
Prin garanția acordată de societatea noastră nu sunt afectate drepturile consumatorului.
Garanția acordată este conform legii 449/2003 actualizată și OG 21/1992 republicata.


Certificat de garantie pentru bijuterii cu cristale swarovski

Fiecare bijuterie se livreaza in cutiuta proprie cu certificatul de garantie pentru 6 luni alaturi de “Tag”-ul inscriptionat cu logoul marcii Swarovski: ” Made with SWAROVSKI® ELEMENTS” si pe verso cu numarul de branding. Produsele sunt livrate prin curierat rapid Cargus. 

Durata medie de utilizare al produselor (purtate zilnic) sunt dupa cum urmeaza:
Cristal simplu lipit (flatbacks) - 6 luni
Cristale apicate cu presa pe piele sintetica - 4 ani
Constructie pe silicon – 2 ani
Constructie de ciment – 5 ani
Asamblaje - 2 ani
Suduri – 2 ani
Galvanizarile depind de acidul din transpiratie, dar tin cel putin 2 ani.

Atelierul de bijuterii cu cristale swarovski va ofera 6 luni de garantie pentru toate produsele. 
Certificatul de garantie (se afla in fiecare cutiuta sub burete) se completeaza cu data vanzarii produsului si cu denumirea acesteia.

Garantia se refera la placari, lipituri, constructii, asamblaje, suduri.

Garantie NU se ofera pentru cristale ciobite, zgariate sau deteriorate.
Primim inapoi produse pentru reparatie gratuita si dupa 3 ani de expirare a garantiei. Transportul va fi asigurat de catre client.

Atelierul preia si reparatii pentru bijuterii cu cristale sparte cu achitarea contravalorii cristalului fara manopera sau alte costuri in plus.
ATENTIE: Produsele vandute NU SE RETURNEAZA si NU SE SCHIMBA (Cristalele sunt produse consumabile, Swarovski nu ofera garantie pt ele, conform legii sticla nu are garantie!)  
  
  
  
  
   
  
 
 TRANSPORT GRATUIT