Despre noi

        Site-ul www.bijuteriifrumoase.ro este un magazin online de bijuterii, infiintat in iulie 2014, special pentru doamne elegante, rafinate si stralucitoare care consta intr-o variatate de cercei, coliere, seturi de bijuterii, bratari, brose, inele, bijuterii mireasa, bijuterii sultana la pret de producator. Noi credem ca bijuteriile sunt mai mult decat simple accesorii, sunt piese care captureaza in ele cele mai frumoase momente din viata noastra. 

       Designul si stralucirea acestor Bijuterii Frumoase pun in evidenta frumusetea, stilul, splendoarea, naturaletea si delicatetea femeii care le poarta, fiind o alegere excelenta pentru accesorizarea tinutelor de zi si speciale care vor transforma orice vestimentație într-una plină de eleganta si rafinament, de asemenea vor transforma orice mireasa intr-o veritabila vedeta! Bijuterii mireasa cu cristale si perle de cultura care te fac frumoasa in cea mai importanta zi din viata ta!

        Magazinul online www.bijuteriifrumoase.ro  este administrat de catre societatea SC STARCOSAN SRL înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/819/31.01.2017, CUI: 36965690 cu sediul în Bucuresti.

         Vă facem cunoscut faptul că declaraţia de notificare trimisa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, pe propria răspundere, semnată şi ştampilată, a fost înregistrată la registratura generală a autorităţii de supraveghere sub nr. 12682 din 14 iunie 2017; precizăm că prelucrarea notificată având scopurile „reclamă, marketing şi publicitate” şi „magazin on-line” a fost înscrisă sub nr. 31170 în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal, conform art. 24 alin. (2) din Legea nr. 677/2001, modificată şi completată, pe orice act prin care datele cu caracter personal sunt colectate, stocate sau dezvăluite, numai în cadrul prelucrării de date efectuate în scopurile declarate, precum şi pe orice completare sau modificare ulterioară a acestei notificări.         

        Dorim sa sa fim la inaltimea asteptarilor clientilor nostri si va oferim bijuterii de calitate la preturi accesibile, insotite de o livrare rapida.

          Cumparati cu incredere!

 Echipa,

 Bijuterii Frumoase  
  
  
  
  
   
  
 
 TRANSPORT GRATUIT