Deschiderea coletului la livrare

Serviciul „Deschiderea coletului la livrare  acopera toate produsele comercializate si livrate de STARCOSAN SRL si este valabil atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice care au achizitionat produse din magazinul nostru. 

La STARCOSAN SRL plata se face dupa ce deschizi coletul si te asiguri ca ai primit produsul comandat, in stare perfecta.

Serviciul "Deschiderea coletului la livrare" iti ofera doar posibilitatea de a verifica daca produsul se prezinta in stare perfecta. 

Daca in urma deschiderii coletului constati ca produsul comandat nu este în stare perfecta de livrare şi prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic, iti recomandam sa refuzi comanda.

Pentru a refuza comanda trebuie sa completezi un Proces verbal de constatare, in prezenta curierului in momentul livrarii. Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului. 

In cazul in care ai optat pentru plata ramburs, poti solicita deschiderea coletului inainte sau dupa ce ai achitat comanda dar obligatoriu in prezenta curierului. 

Daca ai achitat comanda online si in urma deschiderii coletului ai decis returnarea produsului, suma achitata online va fi restituita in contul din care ai efectuat plata, in cel mai scurt timp.

 In cazul comenzilor ce contin mai multe produse, daca in urma deschiderii coletului la livrare constati ca unul dintre produse nu se afla in stare perfecta si decizi refuzarea acestuia, procedura implica returul intregii comenzi, implicit a tuturor produselor livrate.

In cazul returului prin intermediul serviciului “Deschiderea coletului la livrare” taxele de transport sunt acoperite de catre vanzator.

  
  
  
  
  
   
  
 
 TRANSPORT GRATUIT