Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Mall Bijuterii Frumoase (bijuteriifrumoase.ro).

Site-ul Mall Bijuterii Frumoase (bijuteriifrumoase.ro) este operat de societatea STARCOSAN SRL, cu sediul in Str. HISPANIA, Nr. 22-24, Sector 2, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/819/31.01.2017.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Mall Bijuterii Frumoase (bijuteriifrumoase.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Mall Bijuterii Frumoase (bijuteriifrumoase.ro) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Mall Bijuterii Frumoase (bijuteriifrumoase.ro) si a tertilor cu care Mall Bijuterii Frumoase (bijuteriifrumoase.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Mall Bijuterii Frumoase (bijuteriifrumoase.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Mall Bijuterii Frumoase (bijuteriifrumoase.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com/span>.
  
  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  

  

Mariana Olteanu

Tel: 0747.509.015

Viziteaz─â profilul lui Bijuterii pe Pinterest.
  
  

Marturiile clientilor

 

Am primit setul a doua zi prin curier rapid. Arata foarte bine si comunicarea a fost excelenta. Multumit si o sa mai comand....

Pintilie Marian

Vezi mai multe marturii
 
  


  
  
  
   
  
 
 TRANSPORT GRATUIT